BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, July 8, 2013

Despicable Me 2 (2013) HD.CAM



Movie yang ditunggu-tunggu. Despicable Me 2, sila lah download sebelum broken link ea,hehe. Tapi quality citer ni kureng skit, kalau nak lagi cun, pegi la tengok kat wayang ye,hihi

Sinopsis cerita ni adalah seperti dibawah:
While Gru, the ex-supervillain is adjusting to family life and an attempted honest living in the jam business, a secret Arctic laboratory is stolen. The Anti-Villain League decides it needs an insider’s help and recruits Gru in the investigation. Together with the eccentric AVL agent, Lucy Wilde, Gru concludes that his prime suspect is the presumed dead supervillain, El Macho, whose his teenage son is also making the moves on his eldest daughter, Margo. Seemingly blinded by his overprotectiveness of his children and his growing mutual attraction to Lucy, Gru seems on the wrong track even as his minions are being quietly kidnapped en masse for some malevolent purpose.

Link-link nya adalah seperti berikut:
Link 1: https://www.dropbox.com/s/t454wgksfjf7i0n/DespicableMe2.HDCam.part1.rar
Link 2: https://www.dropbox.com/s/dfvjpkmc0uvqnyc/DespicableMe2.HDCam.part2.rar

Setelah download, just extract seperti biasa.

1 comments:

Dewi Aja said...

Hello Blogger!
Sudah lama tidak upload blognya….
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails