BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, July 13, 2010

Recent update..


Setelah kesekian lama menyepi dari dunia bloging, akhir nya aku kembali. InsyaALLAH maybe after this i will keep updating. FACEBOOK aku dah diTERMINATE kan atas sebab-sebab tertuntu (malas nak fikir), skrang ni aku fokuskan terhadap kerjaya aku. Moving forward!


Manusia acap kali nya sentiase berubah fikiran, berubah hati. Rambut sama hitam, tapi hati laen-laen. Dah menjadi fitrah kan? Kita tak mampu memenangi hati orang laen tanpa berkorban kan sesuatu. Btul kan? =)

Ku cuba redakan relung hari
Bayangamu yg berlalu pergi
Terlukis di dalam kenangan
Bebas bermain di hatiku

Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku


Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku

Uiks, melalut plak,haha. Anyway, kesihatan saya baru-baru ni agak teruk skit. Dah hampir 2 minggu demam. KElmarin dah start batuk berkahak + berdarah.. Hope tak serius.. =(..
Well, tadi dah buat medical check up, doc suspect batuk kering. BAnyak nye ubat kene makan.. Malas!!! (dasar tak suke makan ubat,hehe)

2 comments:

Fazilatu Laili Md Yunos said...

huhuhu...adik akak yg disayangi...x best le adik xde kt fb...huhuhu....peduli le org nk kata ape dik....hukhuk....will miss u my dear adik..

kesihatan jaga tau...dgr la ckp doktor...semalam akak dgr suara pun dah teruk sgt tu....ckp sikit je dah batuk...

Miss U my dear adik...terkilan sgt x dpt jumpe hr tu...huhu...

iszieylyanziy said...

thanks 4 da coment :)
da follow kamu,,huhu
n kita pon rasa mcam nk terminate je acount fb,,,its hurt tgk die kapel ngn org y dia x syg :(
akibat terlanjur berkata-kata,dia tgglkn kita,,huhu
jgn lupe mkn ubat tao,,smoga cpt smbuh

Related Posts with Thumbnails