BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, August 25, 2009

Keranamu Demam




Erk, tanggal 25 Ogos jam 12.05 pagi, ku dengan rela hati memberanikan diri menjejakkan kaki ke hospital, itu pun ditemani oleh my best frend, zahir. Mule-mula rasa janggal plak nak masuk tu bila nurse minta ukur suhu badan. Alhamdulillah temperature cuma 38 je, hik hik (padahal mmg panas).

Penantian, penantian sungguh menyakitkan. Padahal Cuma kami berdua di bilik kecemasan tu. Jam 12.30 pagi baru kami dipanggil. Disoal siasat bagaikan pesalah, mmg hampeh btul. Disuruh pula memakai topeng muka (mask). Mane la reti nak pakai, namun setelah ditunjuk ajar oleh doctor tu, bak kata dia macam ikat tali kasut. Padahal dalah hati, mane la penah ikat tali kasut. Kasut pun main sarung je,haha. Diberi ubat demam, vitamin c, selsema dan ubat batuk.

Tapi, hendak ke makan ubat??? Dah la penakot makan ubat.hahaha.. weeekkk!

4 comments:

pinky said...

hey..jgn na mgade2 plak xmo makan ubat..iskk..dak nih..da saket cm gituh..degil lgik ea?? haish..
ubat jgn lupe!
mask pon same!
moga cpt smbuh yeee!!!!

nur_fragrant_musk said...

jadilah org yg berani kepada ubat,...^_^
Allah syg lbh tuh..
tabah lah hdpi sakit

arnamee said...

Salam fiz.

erm, ramai ni wiso kan dier.;p
anem taknak ulang nasihat anem dlu...
kamu sudah terlalu dewasa utk kerap diperingatkan benda yg sme.

huhu. lalala..

Hafiz_orange87 said...

erk? adakah ubat itu sejenis gula2? kalau gula-gula, confirm makan ;)

Related Posts with Thumbnails