BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, June 1, 2010

Nice to See, Nice to Hold Them..


Big Family of Che Tong


Betapa ramah mesra nye diorang nih


bertegur sapa dengan Che Tong


Usapan manja (awww)

Actually, after my cousin weeding, we go to Bukit Malawati at Kuala Selangor to take some picture. At there, a big family of Che Tong wait for us,hehe. Take a look at the picture. Credit to Mak Su for this pict!

By the way, first time kowt berkenalan dengan family Che Tong nih, species dengan monyet tapi diorang peramah. Yang penting, sediakan makanan buat diorang nih. Paling kurang kacang panjang. kalau you all bagi pisang, confirm kene kerumun habis-habisan sampaikan diorang panjat atas belakang korang (terjadi pada diri aku nih).

bagi yang berkesempatan ke Bukit Malawati tu, mari la berkenal-kenalan dengan diorang semua nih. Comel-comel belaka. Opss, ada kemudahan Trem (kereta api) disediakan, tiket nye dalam RM3 seorang.

10 comments:

Kie-yu said...

alala~
mcm serasi gitu
ops! hehe~

sahromnasrudin said...

Kuala Selangor dh maju skrg..dh ada TESCO sendiri kan

senandung semalam said...

scary nye nk pegang bntg 2...euw... ahhhhaha

gades ain said...

oiccc! sedara abg hafizzzzzzz! haha ;D

rossoneri said...

eh ehhhhhhhh manja keeee...wahhhhh nak pegang jugaaa...hahahahah..tapi xsecomel monyet...hahah

reen_sofee said...

weh boleh pegang ehh?
die tak gigit ke??
hahaha

Hafiz Ajmain said...

loving creature! tak gigit langsung. Comel gitu ^^

madihah said...

ahaha~..layan

Insyirah said...

nice to c..yup..nice to hold..oh no!!=)

chybee said...

comel jugak monyet2 ni :D

Related Posts with Thumbnails