BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, September 2, 2009

2 September yang panjang..



Ari ini, hari yang panjang bagi ku. Bukan ape, kate orang, tido lepas asar tak elok. Bayangkan la, satu hari tak tidur, waktu malam sewaktu nya masa beristirehat dihabiskan dengan study. Erkk,study ke, rase banyak habis kan mase main game, DOTA, may feveret game,huhu..

Tapi, seriusly, exam time pagi tadi, Financial Analysis Statement, memang tak cukup mase, tension-tension. Sepatut nye buat la exam 2 jam, baru fair and lovely..

Time-time exam plak, boleh la plak ade bunyi-bunyi sumbang mambang handphone sape ntah. Banyak kali plak tu, mengganggu konsentrasi nak jawab btul .Daha la perut memulas, ni akibat sahur Nasi lemak telur sambal udang time sahur pagi tadi,hehe. Sedap memang sedap, akibat nye, mencirit la pagi-pagi tadi. Hampeh.

Sekarang ni, soal makanan tidak lagi menjadi menu pilihan, yang penting bertepatan dengan selera ku,hehe. Air feveret sekarang teh O suam and carrot susu (",)

Eh,termelalut plak, habis je exam pkul 10 tadi, ada kelas plak sampai pkul 12 tghr. Hanya ALLAH shj yang tahu betapa ngantuk yang teramat sangat time kelas Ustaz. Tengok jam, terasa baru 1,2 minit kelas bermula. Memang tidak ikhlas langsung datang ke kelas ari nih. Time kelas tu lak, boleh terlupa memakai sweater seperti minggu-minggu sebelum nya. Alamat, mmg kesejukan la. Halim aka Abg Pink menjadi mangsa kerakusan ku,hahaha. Boleh jadi tempat "pemanas" memandangkan die tembam,hik hik *peace,no war!

Lagi 30 minit sebelum pkul 12, dapat satu SMS. Pada mulanya malas nak buka, last-last bace la, maybe penting kot. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Betapa indah nye,SMS tu datang nya dari lecturer yang disayangi, Puan Syuhada bagtahu yang test esok postponed next week, shuke2, shuke sangat-sangat. Siap reply SMS kat puan yang berbunyi, "Ha? yeke puan? Sayang puan sangat-sangat,hehe". Secara spontan reply SMS pada puan,hehe..

Kemudian, ade buat meeting ckit untuk aktiviti kelas. Hope aktiviti yang dirancangkan dapat dijalankan.

Tapi, untuk hari ini, memang banyak pengalaman diterima, kawan adalah segala-galanya, hehe. Disaat kita susah and senang, meraka sentiasa bersama kita.

"syayam kamu-kamu,hehe"


4 comments:

aniss pinky said...

hik hik..
shuke3...
KWAN ADELAH SGALA2NYA..
SYAYAM KITER2 TAU~ =)

CaPiQa said...

amboi. suka benar test postpone ye. hikhik ;p

Hafiz_orange87 said...

hehe, mesti la syuke ;)

boleh relax-relax dulu ^^

Carl Zafran said...

kawan & sahabat mrupakan 2 pktaan yg bbeza..slalu kte dgr kwn mkn kawan mkn kawan tp jarg kte dgr shbt mkn shbt...x smua kwn akn slalu bsama bila sush dan senang..renungkn bsama

Related Posts with Thumbnails