BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, April 21, 2010

Ade aku kisah? Merapu sedikit sebanyak..


Hm, some times, we cannot accept what has happens right?


blog ni dah jadi macam personal blog yang hari-hari merapu meraban cakap pasal diri sendiri yang takda orang nak ambil tahu. wahh, ambik kau. tapi betul. hari demi hari blog ni dah jadi semakin sampah dan sarap. ohh. sungguh kasihan akan kamu incik blog.

incik blog,
saya mintak maaf. saya janji tak ulang lagi lepas ni. lepas ni saya suap makanan sedap-sedap ye. tapi saya tak pandai memasak, so incik blog kena hadap laah ye. makanya incik blog, hari-hari kamu makan daily life saya saja laah. ohh. sungguh tidak menarik..

incik blog,
kamu jangan risau. malam ini Shahir balik. daily life dah tak kusam, suram, comot momot lagi dah. makanya, makanan kamu sedap le jugak. tapi mungkin ada yang akan allergic pulak. mintak maaf ye incik blog dan semua.


3 comments:

Laila Munira said...

saya pon selalu siksa blog saye dgr masalah saye... tp x pe, sbb blog da janji xcite dgn org.. die sgt setia..-_-

Hafiz_orange87 said...

hehehe, betul2 ;)

Laila Munira said...

*version upin ipin kah??*

Related Posts with Thumbnails