BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, April 20, 2010

Amaran


Buat pembaca yang dihormati dan disayangi sekalian. Tujuan aku menulis post ni adalah untuk mengingatkan kepada mereka-mereka yang suke menKOMEN yang bukan-bukan atau yang yang berbaur sindiran, setiap post yang aku post di blog ni hanya sekadar suke-suke dan untuk dikongsi bersama. Aku tak kata aku perfect, tapi penulisan aku adalah hak aku. So, suke hati aku la nak cakap ape-ape pun. Harap maklum.


Maaf sekiranya terasa bagi sesiape yang terasa. Siape makan cili terasa pedas nye. Terima kasih daun keladi.

2 comments:

ema maiziana said...

aku setuju beb.
bkn pe..blog kita..curahan + luahan rasa kita.
ape nak sebok2 dan pertikaikan ape yg kite tulis kan??
kalo aku pon..aku meletOp jgk..agagag

abaikan saja ;)

Hafiz_orange87 said...

btul2.. ganggu je kan.. Huhu

Related Posts with Thumbnails