BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, April 4, 2012

Untuk Lepasan SPM & STPM

Ini beberapa yat orang yang tidak berjaya menyambung pengajian dan ada ketikanya aku juga menggunakan ayat ini kerana ayat ini dapat membuat kita merasa tidak down lagi. Sesiapa yang tidak berjaya menempatkan diri, ayat ini bisa diguna. Kita bisa yang lebih tinggi sayang!

Ayat orang tak dapat matrikulasi.


" I memang tak nak pun dapat matriks ni. I nak tunggu ipta je. Yelah, matriks ni susah la, I bukan pandai mana pun, nanti kena belajar macam orang gila, I tak nak lah. U nak ke I jadi gila macam u? "

" Matriks? I memang tak mintak pun sebab I tak ambik add maths, jadi memang tak boleh pun. I tunggu ipta je la ni. Hehe. " (Okay ni ayat aku guna tapi betul ah weh!)



Ayat orang tak dapat IPTA.


" Course yang I mintak memang susah nak dapat sebab ramai orang nak mintak course yang I nak ni. Jadi persaingan dia lagi sengit. U patut la u dapat, u ambik course yang orang tak ambik sangat, so takda persaingan sangat. Universiti yang u mintak pun universiti baru jadi senang nak masuk. Lain lah I nii! "

" I memang tak harap sangat dapat ipta ni sebab my mum yang nak sangat I ambik law dekat Uitm ni. Jadi dah tak dapat ni, so I boleh ambik dekat ipts ambik masscomm, yey! Padan muka my mum, I dah cakap I tak minat law, dia nak paksa jugak. See, now dah tak dapat. "

" Ala lek la, tak dapat matriks dengan ipta, masuk je IPTS or pergi overseas. My dad mampu la setakat nak tanggung belajar 3-4 tahun ni. Lagipun I belajar pandai ke tak, I akan kerja dengan my dad jugak. So, buat apa nak susah-susah belajar? Sekarang I nak kerja dengan my dad pun boleh. Jealous la u ni! "

" Sabar weh, kita tunggu politeknik, aku dengan politeknik lagi best do! Kita boleh jadi lain sikit masuk poli, buat apa nak sama dengan orang lain? Konon masuk IPTA, IPTS and matriks tu pandai sangat ah? Poyo! "

" IPTA? Aku bukannya nak sambung belajar pun, aku nak kerja je.."


Ayat orang tak dapat IPTS.


" Eleh, dia tu masuk IPTS pun sebab bapak dia kaya! Nak harap results spm dia tu, haram! Lagi baik jadi macam kita ni Zaiton, kita masuk poli nanti sebab results kita sendiri! Atas usaha kita sendiri. Tah-tah diorang tu guna orang dalam je! "

" Buat apa nak masuk IPTS? Bukan laku pun sijil tu nanti keluar! Dah la kau nak tau Eton, ada IPTS yang subjek dia ajar tak diperakui pun! Nak ke kau cari kerja nanti tak dpaat mana-mana? Takut aku. "

" IPTS tu tempat untuk budak yang tak dapat masuk IPTA dengan matriks! Dasar anak manja! Spoilt brat!"


Ayat orang tak dapat menyambung belajar di luar negara.


" Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri "

" Buat apa nak sambung belajar dekat luar negara? Malaysia ni dah tak cukup tempat belajar dah ke? Orang luar semua datang nak belajar dekat sini, yang kau gatal nak jadi orang putih tu kenapa? Malaysia ni memang tercinta! I love u Malaysia. 1 Malaysia! "

" Muka dia tu nampak sangat nanti lepas habis belajar, bawak balik laki mat salleh! Tak nak aku jadi macamtu, baik aku duduk Malaysia, kahwin dengan orang Melayu kita. "

" Aku tak boleh jauh daripada parents aku. Tu la aku tak terima biasiswa sambung overseas tu (PADAHAL!) "


Ayat orang tak dapat sambung mana-mana institusi pengajian.


" DEKAT MANA AKU NAK BELAJAR NIIIIIIIIIIII? SEMUA TAK TERIMA AKU!!! "

" Aku memang dah tak minat belajar. Aku nak kahwin dengan anak raja. Aku nak buat anak je lepasni. Okay kan? Besar kan cita-cita aku? "

35 comments:

Anonymous said...

order ambien e 79 pill ambien - how long does ambien 10mg last

Anonymous said...

generic ativan generic form of ativan - ativan generic name classification

Anonymous said...

where to buy zolpidem zolpidem side effects rash - zolpidem tartrate extended release side effects

Anonymous said...

diazepam 10mg diazepam dosage status epilepticus - long do diazepam withdrawal symptoms last

Anonymous said...

mixing diazepam and lorazepam diazepam 10 mg posologia - where to buy valium in bangkok

Anonymous said...

diazepam overdose can you buy diazepam online usa - diazepam injection uses

Anonymous said...

can you really buy xanax online xanax dosage nih - xanax and zanaflex drug interactions

Anonymous said...

lorazepam online ativan dosage options - ativan dosage 25mg

Anonymous said...

zolpidem online buy zolpidem 10mg tablets - zolpidem er 6.25mg

Anonymous said...

buy xanax online legally buy xanax mc - much 1mg xanax worth

Anonymous said...

ativan drug ativan dosage uses - 2mg ativan high dose

Anonymous said...

buy ativan i need to buy ativan where - ativan side effects sleep

Anonymous said...

lorazepam 1mg can i buy lorazepam online - lorazepam 1 mg /ml

Anonymous said...

buy cheap xanax xanax online with mastercard - xanax side effects menstrual cycle

Anonymous said...

buy ambien online ambien cr 12.5 high - ambien kidney

Anonymous said...

buy valium from canada 1 mg xanax vs valium - buy valium online c.o.d

Anonymous said...

buy ambien online buy ambien online usa - ambien cr 6.25mg generic

Anonymous said...

buy carisoprodol what is the prescription drug soma used for - somanabolic muscle maximizer does it work

Anonymous said...

buy soma carisoprodol 350mg - carisoprodol 350 mg recreational use

Anonymous said...

generic ambien online ambien cr experiences - ambien side effects sleep walking

Anonymous said...

buy valium online pictures of generic valium - difference xanax vs valium

Anonymous said...

My brother recommended I might like this blog. He was entirely right.
This post actually made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

My web site: get a cheap xbox 360

Anonymous said...

Hello to all, how is everything, I think every one is getting more from
this web site, and your views are fastidious in
favor of new people.

Here is my page :: hostgator coupon code september 2012
my webpage: best hostgator coupon,best hostgator coupons,free hostgator coupon codes,free hostgator coupons,get hostgator coupon codes,hostgator coupon,hostgator coupon $25,hostgator coupon 1 cent,hostgator coupon 2011,hostgator coupon 2012,hostgator coupon 30,hostgator coupon 40,hostgator coupon code,hostgator coupon code 2009,hostgator coupon code 2011,hostgator coupon code 2012,hostgator coupon code 50,hostgator coupon code 50 off,hostgator coupon code godaddy is down,hostgator coupon code november 2012,hostgator coupon code october 2012,hostgator coupon code reseller,hostgator coupon code september 2012,hostgator coupon code spring,hostgator coupon code summer,hostgator coupon codes,hostgator coupon codes 2010,hostgator coupon codes 2011,hostgator coupon codes 2012,hostgator coupon codes 2013,hostgator coupon codes renewal,hostgator coupon codes reseller,hostgator coupon codes retailmenot,hostgator coupon discount,hostgator coupon godaddy,hostgator coupon jury,hostgator coupon october 2012,hostgator coupon real reviews,hostgator coupon reseller,hostgator coupon september 2012,hostgator coupon summer,hostgator coupons,hostgator coupons 2009,hostgator coupons 2010,hostgator coupons 2012,hostgator coupons 2013,hostgator coupons 50,hostgator coupons 50 off,hostgator coupons aluminum,hostgator coupons india,hostgator coupons october 2012,hostgator coupons retailmenot,hostgator vps coupon codes,what is hostgator coupon code

Anonymous said...

I'm really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A number of my blog readers have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any suggestions to help fix this issue?

My homepage: consumer reports best portable Dvd Players

Anonymous said...

Your way of describing all in this article is in fact fastidious,
all be capable of effortlessly be aware of it, Thanks a lot.


Here is my webpage homeshopplus.com

Anonymous said...

This information is priceless. When can I find out more?


My blog ... videos truth about abs review

Anonymous said...

Simply desire to say your article is as astounding. The clearness in your post is just nice and i could
assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post.
Thanks a million and please carry on the rewarding work.


Also visit my weblog - durabrand Portable Dvd player reviews

Anonymous said...

Wow, awesome weblog structure! How long have you ever been blogging for?
you make running a blog glance easy. The
entire glance of your site is fantastic, as neatly as the content!



Visit my weblog: fak-portal.de

Anonymous said...

Hey! I just wanted to ask if you ever have any trouble with
hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard
work due to no back up. Do you have any methods to stop hackers?



Also visit my web site dub turbo customer reviews

Anonymous said...

Aw, this was an incredibly good post. Taking a few minutes and actual effort
to create a really good article… but what can I say… I procrastinate a whole
lot and don't seem to get anything done.

my web-site; magic of making up pdf

Anonymous said...

Thanks for ones marvelous posting! I seriously enjoyed reading it,
you may be a great author. I will make sure to bookmark your blog and will
eventually come back in the foreseeable future. I want to encourage yourself to continue your great job, have a nice weekend!



my web blog: dub turbo reviews

Anonymous said...

Your сurrent wгite-up has confirmеd beneficial to myѕelf.

It’s very informative and you are сertainly really κnowledgeable in thіѕ
region. You get openеd mу eye to be ablе to dіfferent opinion
of this pаrticular subject with іntriguing,
notable and strоng агtiсles.


Feel free to visit my ωebрage; phentermine
My website :: phentermine

Anonymous said...

Үour currеnt ωritе-up οffeгѕ proѵеn beneficiаl to
me. It’ѕ really informative and you really аге obviouslу eхtremelу ωell-infοгmed in this field.
You ρosѕesѕ pοpped ouг eyeѕ for you to vaгious views on this kind of subjeсt matter together ωіth іntriguing anԁ sound ωritten content.


Here is my webpage: phentermine
My blog post phentermine

Anonymous said...

Your own artіcle features provеn useful to myѕelf.
It’s extrеmely useful аnd you're clearly really knowledgeable of this type. You have got opened my own sight in order to varying views on this particular topic along with intriguing, notable and sound content.

Also visit my website; buy phentermine
Here is my web page ... phentermine

Anonymous said...

Your write-up pгovides confirmed hеlpful to
us. It’s very helρful and you're simply naturally quite knowledgeable of this type. You have got popped my own sight for you to varying opinion of this specific topic using intriquing, notable and reliable articles.

Feel free to visit my blog :: viagra
Also visit my webpage - viagra online

Related Posts with Thumbnails