BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Thursday, May 20, 2010

Adegan seks ustazah di asrama pelajar


Entry pasal "kisah cinta" ni banyak di paparkan di dada2 akhbar dan blog2. Hish, malas nak banyak cakap. mesti korng pun ade terbace pasal entry ni kan. Ape-ape pun, cebelum melakukan sesuatu, fikir-fikirkan dahulu.


KUALA LUMPUR - Menjijikkan apabila seorang ustazah sebuah sekolah agama di sini yang lengkap berjubah, bertudung dan bersarung tangan tergamak melakukan hubungan seks di dalam bilik asrama pelajar dengan seorang warden.

Perbuatan terkutuk ustazah itu dan pasangannya terbongkar selepas rakaman video yang diambil ketika mereka melakukan hubungan seks tersebar secara meluas hingga diolah dalam empat siri yang berbeza tetapi melibatkan 'pelakon' yang sama.

Berdasarkan kepada percakapan mereka, rakaman itu dibuat kononnya untuk mengabadikan kenangan cinta mereka sejak enam bulan lalu.

Kosmo! mendapati dalam video seks pertama selama tujuh minit yang disebarkan itu, ustazah berkenaan pada mulanya seperti takut-takut apabila pasangannya cuba merakamkan aksi mereka menggunakan telefon bimbit.


*Ambil iktibar dan pengajaran. Jangan biar nasi menjadi bubur..

3 comments:

malaylifestyle said...

teruk btol la!!!

gades ain said...

Memalukan ustazah.

sbb nila setitik, rosak jus straberry sebelange! huishhh~

cyberboy said...

bila nafsu gundah gulana,begitulah jadinyew..

Related Posts with Thumbnails