BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Friday, May 7, 2010

Wasiat..Sila ambil :)


Wasiat!

Ni aku terima wasiat dari Ayien & Che Kechik!


owh! sebelum tu! ada juga rules and condition dia..
jom kita tengok sama-sama!
**************************************************
1) Gamsahamnida sebab bagi wasiat ni..
2) Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active /
paling tak active
3) Bagitau sama diorg yg diorg dpt wasiat dari
org kaya kg sepening lalat..
**************************************************
okeh! itu je condition dia..
now kita jawab soalan pulak!

4) Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv!
-pastikan ade makanan dan air
-baring2 sambil peluk bantal oren
-yang pasti, tv akan tengok aku lepas tu,haha


5) Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
-sayur cine
-pulut mangga (sedap giler)
-kuih telinga keling


6) Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK!
Aaaaa ade dalam 1,500 ++ kowt..
Yang kenal pun tak sampai half, laen2 tu kawan maen game je..

7) Camna korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe..kat mana??
dalam mimpi :)

Ok,sekarang, aku nak bagi wasiat ni buat semua yang
melayari blog aku nih,boleh??? Macam pakse la plak kan,
so,sape sape yang berminat tu, sila la amik wasiat ni.
really appreciate it!

with love (",)

3 comments:

gades ain said...

abg hafiz! org suh letak gambo lembu tuh sekalik la~ aiyoo! g tukar gambo lakk.. suke suke jekk,, ishh~

Hafiz Ajmain said...

Erk?ler, xpearsan plak,huhu

gades ain said...

haha, xpe xpe :)

Related Posts with Thumbnails