BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, May 18, 2010

Award! Award!

Another award! Haha, eh,salah-salah. Alhamdulillah. Thanks For Ayien for giving me Arard. Peh, 3 award skali,thanks ea darling :),hehe.
............................................................................................................................................
Nice Blog Award!
Seronok mata memandang! *full stop,hehe
............................................................................................................................................
BomBASTIC Blog Award!
Bom sangat ke blog aku nih? rase simple je,tapi, yang penting OREN!! hehe
............................................................................................................................................
SunSHINE Award!
Hidup mesti tenang, senang dan menang selalu!
............................................................................................................................................

1. Copy award kat belog
Settle!

2. Buat ucapan kepada pemberi award dengan penuh perasaan sekali tau
ArigatO Gozaimass!! Thank Q very much buat Ayien diatas kesudian memberikan Award2 nih,hehe.

3. Apa yang bermain di fikiran korang sekarang ni?
Errm, berDOTA!!

4. Apa nama samaran korang
Oyen (time degree), comey (housemate yang bagi)
Hafiz, Along (kalau kat rumah)

5. Berikan 3 orang yang korang sayang
Abi, Umi, Tok Mek

6. Panggilan untuk si dia
Si Dia?

7. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yg istimewa
Yang istimewa? Ketabahan, kasih sayang, dan yang penting, memahami diri ini..

8. Blog yang korang suka visit
Tak tentu,huhu

9. Tag Award nie kepada 15 blogger yang laen
InsyaALLAH :)

............................................................................................................................................

Blogger yang bertuah, sila ambil award-award ini ye,hehe.
8-15, (huhu, kepada sesiapa yang sudi ambil award ni, dipersilakan ^^,)

1 comments:

Mijie said...

tenkiu2..terharunye dpt awrd..nnti mijie dtg ambik yer..;)

Related Posts with Thumbnails