BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, May 19, 2010

Cara-cara nak up-traffic blog anda (btul ke?)

Berdasarkan kepada keadaan saya ni, sebenarnya saya bukannya pakar sangat mengenai trafik ni. Tip ni saya perolehi daripada orang lain jugak ala... macam tag tu hehe.. Terus pada matlamat sebenar post ni.. post ni saya tengok macam mlm lak hehe... sebenarnya saya dapat ni dari matdin. Memang bagus idea macam ni hehe...

Mari baca cara-caranya:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini.
Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini
untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. Tintalughahwi
2. Igauan
3. Ad-dai’
4. kakngah
5. zlh@n
6. LYAfrina
7. download mp3 percuma
8. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
9.Cara hidup baru abad 21
10.Bila Aku Menulis Blog
11.~ApekpunyaBlog~
12: My Big Family & Friends
13. ABCMILO
14. matdin (orang paling terkenal hehe...)
15. Hafiz Kacak (",)


PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).



2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Kita sama-sama cuba jaya okk....
Selamat mencuba!!!

yeeehaaaaaaa~~~~~


11 comments:

sahromnasrudin said...

hahahahah..macam alamak la plak..apepun, nice info tue

Nadia Dizarch said...

Boleh ke buat macam ni? Tak dose? Huhuhu...

Hafiz Ajmain said...

Erk,ntah la, belum cuba,belum tahu,hehe :p

Nazra~ said...

apa kputusan nya? sila bgtau :D

manna_salwa said...

pening la..
xpaham..
huhu~

manna_salwa said...
This comment has been removed by the author.
ayah,ummi, farish said...

nk try lah..tima kasih 4ur info

Kie-yu said...

saye pun join gak mende nih..
so far ok trafik..

Nurul said...

Nurul takde blog la,hehe

+akufobia+ said...

malas nak cuba.haha.macam mana nak maju.go.zzz.

Anonymous said...

I love hafizoren87.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

Related Posts with Thumbnails