BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, May 24, 2010

Trend Bercinta Remaja Zaman Sekarang

Pernah anda melihat pasangan yang tengah bahagia bercinta? Benarkah seperti yang dikata, bila bercinta semua perkara manis. Ah persetankan semua tu. Mari kita lihat tabiat-tabiat orang bercinta.

Motosikal dan Kereta

Perkara biasalah kan bermotosikal dan berkereta dengan boyfriend. Takkan berbasikal kot keluar dengan teman istimewa. Merendek dengan moto ni yang menjadi masalah. Agak tak manis dipandang masyarakat. “syg i ambik u kat simpang depan tu ye, u tunggu tau. kita g tengok wayang cita lelaki seterika” ahaha berani la kalau ambil anak dara orang depan rumah. Jawab la dengan parang makayah dia

Berpegangan Tangan

Berjalan di pesisir pantai, di shopping compleks, pasar malam, taman rekreasi.. Inikah bukti cinta? “Takpe inikan perkara biasa bagi orang yang bercinta, nanti kita nak kahwin jugak” Banyak la nanti nak kahwin. Entah-entah hati dah berubah. Hati manusia siapa boleh duga. Masa tu tau la langit tinggi ke rendah

Kongsi Minat

Boyfriend minat bola, si awek pun ikut. Awek minat photography,si lelaki cuba mendekati dan memahami photography. Padahal dalam hati “tidak, aku tak suka semua ni. terpaksa ikut sebab nak jaga hati” ahaha kata honest. Mana perginya honest tu?

SMS dan Call

Handphone tak pernah lekang dari tangan. Lawan berbalas mesej. Bila mesej tak reply merajuk. Pastu kena hantar report kat pasangan “b, i nak pegi pasar beli ikan, teman mak i” Mana nak pergi, dengan sapa kena bagitau. Memang terkongkonglah. Dah bercinta takkan tak percaya lagi kat pasangan?

Lagu Tema

Yang ni part paling best. Siap ada lagu tema lagi. Kononnya lagu tema mengingatkan perkara yang indah dan manis dalam percintaan. Baik jadikan lagu Cinta 3 Segi sebagai lagu tema.haha

*Sekadar renungan bersama :)

4 comments:

rahilla mohari said...

pelepek kne atas muke i. HAHA. tp dy amek i depan umah oke. siap mintak izin lagik. ngee :D

rizal jabai said...

rase nk becinta lpas kawen je.wakaka..
"b kita putus skg,slps kawen kita kapel balik..ehehe"

gades ain said...

ceyhhhh! anda tak buat kee? hahaha :P

aniss pinky said...

lagu tema...gua suke! haha. wajib ade kowt! :D

kongsi minat pon same gak. haha..

eleh..lu pon de gak wat. haaa..x bek tipuuuuuuuuu!!
sume rhsia lu de dlh handbeg guaa! hahahhaha :P

Related Posts with Thumbnails