BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Saturday, May 22, 2010

Inai? Tradisi atau satu paksaan?


Alhamdulillah, sampai juga aku di Johor nih. Perjalanan dari KL ke Johor memakan masa hampir 3 jam. Actually, driving malam tadi agak speeding skit becoz nak smpi rumah cepat, hehe. Suddenly, bila tiba di Pagoh, terpandang satu lembaga putih. Nampak dari jauh seakan-akan di atas lori. Bab ni la yang aku paling malas skali. Actually, aku tak suke benda-benda yang mengarut especially ghost story.


Then, tibe-tibe, benda tu hilang, lega skit hati ni,hehe. Ape lagi, aku terus pecut laori tu. Entah kenape, aku berani sangat, terpandang la cermin di luar tingkap. Astagfirullahalazim.. Lembaga putih tu lalu disisi kereta. Terpaku sekejap aku ketika tu... Nasib baik boleh maintain driving.

Eh, dah-dah,malas nak citer pasal benda nih. Actually, sampai je kat Johor, mula lah aktiviti berinai kitorang. Adoi, malas betul nak pakai inai. Kenape time kahwin mesti pakai inai? Habis tangan aku yang cute lagi macho ni diinaikan :(..

*Macam aku plak yang nak kawin,haha, Relax la,muda lagi ^^

Hope perjalanan program nikah petang ni berjalan lancar. Dan tugas aku plak, memastikan rombongan lelaki pihak lelaki dari Perak and KL smpi ke Hotel Seri Malaysia, Johor.

10 comments:

Syuzana said...

hye..salam perkenalan...wish selamat pengantin baru kat kazen awk ye :)

si[jari] telunjuk said...

inai berbau busuk kan???erk..saya tak suka pakai inai.....kene pakai ke masa kawen.??/takmooooo

etam grecek said...

indah kalo di pandang mata

rahilla mohari said...

mesti org ingat kau na kawen kan. teheee. oke sebenanye bukan kau kan yg na kawen. HAHA. buley la kan aku na masuk memingang. eh ?

Fane Davis said...

What was that??DOTA??penyakit penyakit...

Eriqa said...

fuhh..blk jhr lps ni takmo la lalu pagoh..huhuhu

+akufobia+ said...

sibuk je nak join sama.jom berinai.da lama tak berinai.ngaa.

Nurain Hasan said...

grrr..gila berani awak..huu~
tatot lak ~
T_T

sahromnasrudin said...

mende puteh nie mmg wujud..apapun, klu dia tumpang azan kuat2 erk...

menn said...

pinjam gambar bleh?
follow u yek?
thanx?

Related Posts with Thumbnails