BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, May 12, 2010

Terkenang Zaman Kanak-Kanak Dulu.. Part 3


Salam Sejahtera buat tetamu-tetamu blog nih.

Akhirnya! Dapat jugak aku menemukan permainan kegemaranku sewaktu kecil, TORA.

Yang lahir pada 1980-an & 1990-an pasti aka teringat tentang trademark TORA DATANG LAGI yang bewatu ketika dulu gah bermain di kaca-kaca televisyen. Memang memori lah kan. Kini, hanya tinggal memori sahaja. Jarang anak-anak kecik menyebut-nyebut TORA nih. Klu ade pun, Ben 10 je tak abis-abis.

Ni nak ushar-ushar hadiah dalam TORA nih.. Jeng jeng jeng....!


Key-chain LEGO (aku yang nama kan becoz boleh dicerai-ceraikan,hehe).

Lepas ni, nak try cari JOJO plak kalau jumpe,hehe..


*Psstt : Ni memori aku ketika zaman kanak-kanak. Just nak mengimbau kembali,hehe

10 comments:

gades ain said...

sungguh x matang! haha.

Hafiz Ajmain said...

Hahaha. Eleh, macam la ain ade beli mase kecik2 dulu. Main anak patung je tahu :p

gades ain said...

erk? anak patung? hello. saya tak minat. haha. beli gak benda nie dulu2. lgpon kedai abah ade jual :D

Hafiz Ajmain said...

Eh2, tak nak ngaku ea,haha :p..


Pstt : skrg ade jual lagi tak??

puan sri nurhanis said...

haha.. i miss the childhood laaa..

Pensel Kontot said...

dlu2 kumpul duit..sbb nak beli tora...

pastu kena marah dgn nenek...

hehehe

gades ain said...

seyes ouh! xpena maen anak ptung mase kecik. hurmm, i dun tink so ade lg. zaman da berlalu laa abg. ngee~

+qAsiH naDiRa+ said...

suke gak mainan nie!!teringat zaman muda2 dlu~huhu~ :P

Ery Farieha said...

waaa tora!

sahromnasrudin said...

gula2 kopiko jgn luper erk..hilangkan ngantuk zaman budak2 tue...huhuhuh

Related Posts with Thumbnails