BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Friday, May 7, 2010

Contez Senyuman Paling Menawan :)

Aku di tag oleh Liza, untuk join contez senyuman paling menawan oleh Cik Chenta..

Senang je nak join contez ni, cara nya adalah dengan nyatakan kenape anda suke senyum,hehe, Lepas tu just upload 1 gambar anda yang paling manis, cumil dan sexy..Hehe, dan sewaktu dengan nya.

*******************************************************************

Kenape aku suke senyum?
Dalam Islam, senyuman adalah satu sedekah. Dalam nasyid yang dinyanyikan oleh kumpulan Raihan menyatakan senyum itu sedekah. Bila senyum, akan menampakkan kite ni berseri-seri, boleh bagi awet muda pada kite. Senyum ni bagaikan sumber rezeki. Pahit ke manis ke, yang penting, dengan senyuman,akan menampakkan lapisan gigi kite,hehe. Kalau kite buat muke masam, for sure kite akan rase tak selesa. Bagi yang bekerja,senyuman termanis pasti akan muncul saat dapat gaji, naik pangkat dan dipuji oleh bos :)

Gambar paling cun!


sekarang aku nak tag korang-korang supaya sahut cabaran ni. Sila terima ea :)

3.Ira
12. ++ (khas buat korang-korang yang nak join contez ni (",))

All the best!


Kepada yang nak join tu,sila-sila, tiada had (",)


4 comments:

shameel Iskandar said...

Masya- Allah susah nak jawab tag ni. Sbb sy kurang senyum bila bergambar. hehehe

Che Kechik said...

haiyarkk!! nak kena tunjukkan diri gak la ni?? ishk2..takpe2 kechik ada idea..wink* wink*
neway..thanks ya tag kechik! =)

Shiela Latif said...

adeiiiiii...TAG nie lah yang sis paling nak elakkan tau...kena gak ....takper2 sis buat k :)

Ayue Aishah said...

manisnya senyumanmu!! hahaha..
lagu kump. elite)

owh, sy tidak di tag.. huhuhu

Related Posts with Thumbnails