BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Friday, May 14, 2010

Hari yang K.O..


Hari ni, hari Jumaat.. Sepatutnya hari yang menggembirakan, bcoz esok dah nak cuti. Tapi, pagi-pagi hari lagi dah hilang kegembiraan tu..


Kes 1 : Accident..

Adui, lawak-lawak. Ni 1st time aku accident time tengah reverse kereta. Nasib baik la aku cume langgar motor. Kalau langgar kereta Mers,BMW, masak aku..

Kes 2 : Kemarahan Big Bos..

Yang ni part aku paling tak suke. Dah la aku kelam-kabut nak ke HQ (kat Bangi) boleh plak salah info pasal document utk di sign oleh Big Bos.. Tak pasal-pasal kene maki hamun..


Hari yang malang, mood ceria pun hilang..

Sekian.

9 comments:

gades ain said...

chill~

sizukaDeboss said...

sabar je la:)

helena's said...

mesti asik terfikir2 je kan..huuhu

tabah ok.. :)

m a h e y r a said...

hailaa ~
xpe , chill oke !

puan sri nurhanis said...

sabaq2..
tu laa..kdg d atas..kdg d bwh..
kdg hepy..kdg sedih..hehe

sahromnasrudin said...

sabor la cikit..emosi kne diurus dgn bijak..gunakan akal utk menaakul sesuatu :-)

|| NaFiRaa || said...

sabar k~ dugaan tuh~

Cik Shiqa said...

sabo2 k. tp cik shiqa suka ni ari. best best.hehehe

Aidi-Safuan said...

langgar motor? mak aih. kena saman tak?

Related Posts with Thumbnails