BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, May 18, 2010

Serba Tak Kena..


Adeh, hari ni, macam-macam benda dah berlaku.


First of all, pagi-pagi lagi dah terjatuh dalam tandas. Adoi, memang sakit teramat la. Nasib baik dapat elak dari terkena bucu singki. Kalau tak,sure berdarah kepala nih (tak pasal-pasal,kene warded!). Ni semua gara-gara masuk tandas tak buka mata,huhu (dah terbiasa).

Secondly, time nak pergi office tadi, hampir-hampir melanggar anak kucing. Disebabkan nak elak dari melanggar anak kucing, aku terbabas ke tepi jalan. Nasib baik la kereta ok.

Sampai je kat ofis, kerja dah menimbun kat atas meja. Memang alamat banyak kerja la hari ini. Maybe balik lewat kot. Takpe la, balik lewat ape salah nya kan. Hope, everything fine today,huhu..

7 comments:

Jijahh @ f.k said...

alahai ciannye ... hati hati K ... moga harini semuanya berjalan lancar ..

Hafiz Ajmain said...

Huhu,thanks ea :). Hopefully all will be ok today ^^

nabilah_2908 said...

hrumm...selamt bekerja..hehe..

sy mcm ni juga semalam...kerja berlambk..balik pun lewat..tp hari ni..free...kerja semua dh siap semalam..hehe..

take care ya...have a nice day ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
YUNA

Hafiz Ajmain said...

Hehe, hope kerja esok tak banyak la ea :)

ierahaziera said...

kesiannyer awk....
sbar yer....
bykkan senyummm
=)

sahromnasrudin said...

balik lewat takpe..jgn tak balik langsung huhuhuh

rizal jabai said...

best nye dpt award :-)

Related Posts with Thumbnails